Maria Wrona

Wrona Grafisk.

By-Plakaten.dk har i tæt samarbejde med Wrona Grafisk, valgt at markedsføre og sælge de populære plakater fra Maria Wrona.

Efter mange år som grafisk designer på aviser og reklamebureauer på Lolland-Falster, besluttede Maria Wrona i 2016 at starte eget firma – Wrona Grafisk.

“Det var egentlig meningen at firmaet skulle være centreret om den samme type grafiske designopgaver som Maria altid havde siddet med – logo design, brochurer, flyers etc…Men et hyggeprojekt i form af en plakat med Lollandsk dialekt blev startskuddet til også at inkludere plakatdesign i Wrona Grafisk”.

Plakaten Mit Lolland blev for sjov lagt på Facebook og efterhånden som likes og kommentarer eksploderede besluttede Maria at det var en god ide at sætte den i produktion. Siden er flere plakater kommet til.

Marias plakater har en meget lokalpatriotisk feeling og emmer af den kærlighed man kan føle for den egn man kommer fra. Marias fascination af ord, gamle ordsprog og kærlighed til Danmark har også fundet vej til plakaterne.

 

Køb plakaterne i dag og få dem leveret gratis indenfor 1-3 hverdage.