Vores fantastiske samarbejdspartner

Mette Glyholt Plakater med motiver fra Lolland & Falster. By-Plakaten.dk har fra starten haft Mette Glyholt’s illustrationer og motiver fra Lolland Falster som 1. prioritet da vores udvalg af varer til webshoppen skulle vælges. Vi har fra starten været meget imponeret over motiverne og vil som forhandler af disse – brede budskabet så vores kunder kan bruge motiverne som pynt i hjemmet eller som vært eller venindegave.

By-Plakaten.dk har i tæt samarbejde med Wrona Grafisk, valgt at markedsføre og sælge de populære plakater fra Maria Wrona.

Efter mange år som grafisk designer på aviser og reklamebureauer på Lolland-Falster, besluttede Maria Wrona i 2016 at starte eget firma – Wrona Grafisk.

LeeWood IVS er en dansk virksomhed fra Lolland Falster med stærke lokale rødder. Vi brænder for at levere og producere kvalitetsprodukter og vi samarbejder kun med de bedste leverandører. Vores gevirstager er alle unikke og er produceret af kastestænger (gevirer), som naturligt falder af hjorten hvert år. De er opsamlet i lokale skove på Lolland Falster og alle gevirer er forskellige fra naturens side.